Monday, 3 September 2012

GlobalOne


Za Početak Vam želim Razjasniti nekoliko termina oko Imena kompanije i njenih dijelova, kako NE bi dolazilo do konfuzije zbog mnogih naziva koji se koriste u praksi na Internetu.Ime krovne kompanije je GlobalOne. Dakle, GlobalOne je registrirana krovna kompanija koja obuhvaća cjelokupno poslovanje koje je sastavljenjo iz mnogih djelova i potpuno različitih poslovnih projekata. Ovdje se NE radi o globalone.com, nije u pitanju ime domene, nego Osnovno Ime kompanije!Česta imena koja su povezana sa kompanijom GlobalOne predstavljaju samo njene segmente tj. programe koji su sastavni dio same kompanije a ona su sljedeća:


UltimatePowerProfits
           Pred-Registracijiska Site-Stranica             

www.ultimatepowerprofits.com/exprofits

Ime programa na kojem radimo ovoga trenutka.
FREE – POTPUNO BESPLATNA REGISTRACIJA

www.ultimatepowerprofits.com/exprofits

Paradigm Shift
Označava ime Poslovne Platforme koja se nalazi na UltimatePowerProfit.com Site-Stranici i predstavlja Globalnu Promjenu Razmišljanja o načinu na koji treba voditi poslovanje i podjelu zarada.
Paradigm Shift je usko povezan sa terminom Social Marketing™ koji u stvari opisuje taj NOVI koncept poslovanja i razmišljanja.


iGoBidWin
Ime Site-Stranice za Penny Aukcije koji ujedno pretstavlja i PRVI Profitni Centar koji će biti Pokrenut od strane GlobalOne kompanije. Od tuda ujedno i Startaju Zarade članova.
Site-Stranica poslovnog programa za Penny aukcije

MyTurnOnTop
Ime kompletnog Sistema nagradjivanja i plana zarada.
Pored iGoBidWin aukcija, kompanija GlobalOne poseduje dodatne komercijalne izvore prihoda koji se nalaze pod istim MyTurnOnTop “kišobranom”.
Sve vezano za MyTurnOnTop se nalazi na internet Site-Stranici http://myturnontop.com 

Gosp. Scott Evans
Jedini Vlasnik i Osnivač kompanije koji je poznat kao veoma cjenjeni poduzetnik sa izuzetnim mnoštvom kompanija u svom poslovnom portfelju.

Gospodin Evans je jednom prilikom rekao:
“Ako je mrežni marketing dovoljno dobar poslovni model za Milijardere Warren Buffet-a i Donald Trump-a, to je onda tržište kojega želim biti dio … samo ga Prvo Moram Popraviti!”
Zašto ga je potrebno popravljati? Budući da 99% mrežnih kompanija širom svijeta imaju već od trenutka lansiranja pogrešno poslovanje – sudbina im je da propadnu … Propadaju sa novcima od svojih članova, dok osnivači velikom brzinom odlaze na svoje jahte i nove automobile…Gosp. Evans je okupio najveće umove u poslovnom svijetu … i Popravio sistem! On je izgradio Prvi i jedinu takve vrste Paradigm Shifting Biznis Platformu koja je definirana sa :Social Marketing™
Social Commerce™
Social Profits™ 
Ta poslovna platforma GARANTIRA da će 100% njenih Aktivnih članova Ostvarivati Zaradu svakih 6 dana i Češće! To sve bez potrebe promoviranja i učlanjenja drugih u kompaniju … ipak za one koji odluče da Rade promociju GlobalOne OBILNO Nagrađuje.

Picture


Social Marketing™ je NOV i Potpuno Drugačiji Poslovni Model u usporedbi sa tradicionalnim modelima Zarada kao i sa mrežnim marketingom starog tipa.
SVAKI AKTIVAN ČLAN kroz MyTurnOnTop Zaradjuje Provizije i to Svaki Mjesec !
Picture
Na grafičkom prikazu (slika iznad) Može se slikovito vidjeti kompletan koncept poslovanja i raspodjele Profita pod GlobalOne krovnom kompanijom.Kompanija GlobalOne je sa svojim Startom veoma zvučno odjeknula u Svijetu Biznisa i interneta. Svaki njezin detalj je Pažljivo promišljen i ispitan čime nam daje mogućnost za razvoj Jednog DUGOROČNOG i Profitabilnog Poslovanja sa kojim se možemo ponositi.
GlobalOne je predan u ostvarenju Čvrstih, Transparentnih i Etičkih poslovnih principa, koji će Pozitivno transformisati način na koji će se poslovi ubuduće raditi.MyTurnOnTop u kombinaciji sa iGoBidWin će biti Najbrže Rastući Social Marketing   i Aukcijski Site-Stranica na svijetu!
GlobalOne Stvara svoje poslovanje na sljedeći način:
1. iGObidWIN.com – Penny aukcije od kojih dolaze Glavni Prihodi
2. iGObidWIN.com – Affiliate Program
3. MyTurnOnTop.com – Sistem podjele Profita
Pored Aukcijskog Site-Stranice iGOBidWin kompanija ima u Najavi jos 4 Dodatna, Potpuno Zasebna, Globalna Profitna Centra koji će biti s vremenom uvedeni u poslovanje jedan po jedan. Neki od biznisa su već najavljeni na kompanijskim webinarima. U osnovi radi se o jedinstvenim proizvodima i uslugama koji bukvalno mjenjaju živote Miliona ljudi.
U daljem Textu ću se baviti Isključivo PANNY Aukcijama jer odatle Starta naš “Motor” sa Zaradama.
SVE vezano za Dodatne projekte ću Naknadno Dodavati kako bude Više informacija objavljenih od strane kompanije!

MyTurnOnTop – Automatska Pasivna Zarada
Picture
MyTurnOnTop je program pokrenut od strane Spinfinity Power Profits sistema koji je potpuno Novi kompenzacioni plan sa patentom na čekanju. Spinfinity Power Profits je revolucionarni kompenzacijski plan dizajniran kako bi Svima plaćao znatne pasivne prihode i to Svaki mjesec!
SpinFinity nudi Svim Aktivnim Članovima značajnu Pasivnu Zaradu bez ikakve obaveze promoviranja programa ili kompanije. Oni koji se ipak odluče za promociju – GlobalOne Velikodušno Nagrađuje …

Ono što je zaista važno za Napomenuti – Kompanija je sa svojim:
UltimatePowerProfit.com za svega nekoliko dana prema Alex-a reitingu izašla u prvih nekoliko Tisuća-Hiljada Najposjećenijih site-Stranica u cijelome svijetu ! To je sve postigla Bez Ikakve reklame i plaćene promocije.
UltimatePowerProfits je u Vrlo KRATKOM vremenskom periodu privukao pažnju CIJELOGA SVIJETA… Alexa reiting možete i sami provjeriti – KLIKNITE OVDJENajveći Svjetski Lideri i Marketing Direktori su se priključili promociji ovog projekta. U svega nekoliko Nedelja od predstavljanja kompanije, u ovoj fazi predlansiranja, priključilo se na desetine Tisuća-Hiljada članova iz Cijelog Svijeta. Da li Vam to nešto govori? Osnovni razlog tako Velikog Interesa za ovu kompaniju se ogleda u tome da je SVAKI ali baš SVAKI Član Plaćen samo zato što je dio Aktivnog članstva kompanije.
Isplate se Vrše DESET puta Mjesečno i to svakog 1,4,7,10,13,16,19,22,25 i 28 u Mjesecu! WOW, Nije li to zaista veoma interesantan razlog zbog kojega bi trebalo razmotriti priliku za suradnju sa ovom kompanijom ?

Picture

Iako, za Zaradu kod ove kompanije Nije potrebno baš nikoga preporučiti, treba imati na umu Nevjerovatnu činjenicu da ukoliko se netko ipak opredjeli za Promociju i Preporuku, može ostvariti i do nekoliko stotina puta Isplate svojih Zarada.
Kompanija Velikodušno Isplaćuje 20% Maching Bonusa, čak do 5 Nivoa Dubine u mreži, svim kvalificiranim članovima, Plus Extra Dodatne Bonuse…. Kompanija se još uvijek – jedno kratko vrijeme nalazi u fazi Predlansiranja i SVI oni koji se prepoznaju u ovom projektu imaju Veliku Šansu da mudro Iskoriste Taiming kada je Najlakše oformiti svoj TIM.
Pristup kompaniji je POTPUNO BESPLATAN i Možete Odmah STARTATI  svoj  “Motor”  za ostvarenje FINANCIJSKE SLOBODE...Ne postoji Bolje Vrijeme od SADA za Priključenje kompaniji koja na Jedinstveni način Mijenja Globalno shvaćanje Pravaca Poslovanja – PARADIGM SHIFT – lako je za priključiti se …

FREE – POTPUNO BESPLATNA REGISTRACIJA

www.ultimatepowerprofits.com/exprofits

U Kvalitetan program se stignete uključiti bilo kada, to je točno. No sada imate priliku početi od Samoga STARTA, i na taj način Imati Najviše kontakata. Ništa nije tako popularno kao Besplatne stvari, a Imate i Pasivnu Garantiranu Zaradu :)
Izgubiti NE možete Ništa, a Dobiti možete PUNO :) )

KOMPLETAN Marketing Plan
                      GlobalONE

Picture
U GlobalOne kompaniji Postoje TRI Zasebna kompezaciona plana. Ravnomjerno smo Plaćeni iz TRI potpuno različita izvora koji u kombinaciji donose Najveličanstvenije Zarade. Nikada do sada, u svijetu Internet i Mrežnog Marketinga nije postajao ni jedan sličan plan nagrađivanja.GlobalOne LLC je kroz svoje kompenzacijske planove Zarada inovirao potpuno Novi način poslovanja, nazvavši ga Socijalni Marketing.

 

                     Kompenzacioni Plan #1: Spinfinity


Picture
Picture
SpinFinity je Revolucionarni plan Zarada koji je prosto zadivio sva poznata imena iz svijeta internet marketinga, trenutno je u procesu Dobijanja Patenta. 
Uglavnom, Svi članovi se grupiraju na osnovu datuma Priključenja kompaniji.Članstvo se zatim dijeli u TRI Zone kao što je prikazano na slici sa ljeve strane. Gornje Dvije zone (plava i zelena) su Zone Isplate Profita (zarada) dok je Donja zona Ne profitna – Ljubičasta zona.  Svaka tri dana (72 sata), članstvo se Rotira, gdje se gornja grupa iz Plave zone pomjera na dno, zatim se donja ljubičasta grupa pomjera u sredinu i na kraju se srednja Zelena grupa pomjera na vrh. 
Prilikom Rotacija grupa iz zone Ne plaćanja u Zonu Plaćanja se koristi Algoritam koji dodaje vrijednost dolara svakoj poziciji, na način da Najviša Pozicija u Gornjoj Plavoj grupi Dobiva Najveću Isplatu, dok je visina Isplate Najmanja na Dnu Srednje Zelene Grupe.
Dakle, Isplate se formiraju svakih 72 sata, izuzev za one koji su u Ljubičastoj zoni Ne plaćanja. Taj način obračuna Isplata osigurava svakom članuNAJMANJE 6 ISPLATA SVAKI MESEC i to bez ikakve obaveze promoviranja kompanije drugima!

Picture
Potencijal Zarade se uveliko razlikuje i Direktno Zavisi od toga na kojoj se poziciji nađete nakon Svake rotacije. Moguće je da se član priključi sa najmanjim ulaznim paketom od 10 dolara i da već nakon prve rotacije dospije u Najvišu Poziciju i Zaradi preko 100 dolara u samo Jednom danu …Povrh svih opisanih Zarada, svaki kvalificirani član dobiva i 20% Profita od Svih članova u svojoj mreži do 5 Nivoa Dubine.

      Kompenzacioni Plan #2: Go Global Profit Pool

Picture
GoGlobal PROFIT Pool kompenzacioni plan je jedini plan koji od nas zahtjeva neki rad, iako Ne moramo nikoga da učlanjujemo da bi smo zaradili.KrozGoGlobal Profit Pool Akumuliramo Poene na način da dijelimo tj. poklanjamo žetone sa kojima se Biduje na iGoBidWin aukcijskom site-stranici.
Za Svaki Besplatni žeton koji smo Poklonili i koji se koristi na site-stranici dobivamo po Jedan BOD-Poen. Kada god neki klijent Kupi žeton na našoj stranici i isti iskoristi dobivamo po 5 Poen-a.Oni koji  NE žele poklanjati žetone mogu da plate 5 žetona kompanijskoj
”Marketing Mašini” da obavlja taj posao za njih .
”Marketing Mašina” će u naše ime da Trži Žetone koji će nam u konačnici Donositi Profit. Svaka TRI dana smo Plaćeni za Poene koje smo sakupili u tom platnom periodu.Dakle, ukoliko NEMAMO članova koje smo preporučili u kompaniju – Plaćeni smo do Deset Puta Mjesečno kroz GoGlobal Profit Pool. Također, kao i kod Spinfinity komp. plana, zarađujemo po 20% Matching Bonusa od svakog člana sve do 5 nivoa dubine u našoj mreži!


                 Kompenzacioni Plan #3: GoToInfinity

Picture
Infinity je Najlakši kompenzacioni Plan za razumjevanje. Jednostavno rečeno, radi se o 3×10 kompanijski Forsiranoj Matrici. Ovdje takođe NE postoji nikakva obaveza za sponzoriranje drugih članova u kompaniju da bi se ostvarila Dobit. Članovi se dobivaju putem spillovera i spillundera forsirano od strane kompanije bez ikakve potrebe za našim Osobnim-ličnim angažiranjem.GoToInfinity plaća svaka tri dana ili Deset puta na Mjesečnom nivou. Kao i kod drugih gore pomenutih komp. planova  također se Zarađuje 20% Matching Bonusa od svih naših čalnova do petog nivoa u mreži. Pored pomenute zarade do 5 Nivoa dubine Zarađujemo i Dodatnih 20% Bonusa od SVIH članova na 4 Nivou kompanijski Forsirane Matrice, iako se ti članovi ne nalaze u našoj Osobnoj 5 Nivoa Matrici!Kao Standardni Afilieit, bez ikakvog sponzoriranja drugih članova, Svaki član Dobiva do 26 Isplata Mjesečno! Također, Ukoliko ipak nekoga Preporučimo u kompaniju Dobivamo Mnogo Više od 26 Isplata Mjesečno i to za svakog člana do 5 Nivoa u našoj Osobnoj-Ličnoj mreži.
Picture

Pored gore Navedene Zarade postoji i Dodatna Zarada!
Svi članovi dobivaju Dodatnu Pasivnu Zaradu od Plaćenih Članova koji se nalaze u 3×10 kompanijski forsiranoj matrici, bez obzira na Osobni-Lični status.
Isplate su prema sljedećoj Raspodijeli:
Tin $0.20
Copper $0.50
Silver $1.00
Gold $1.50
Platinum $2.00

Na primjer: Ukoliko ste TIN član tj. onaj koji je Krenuo sa Članstvom od svega 10 dolara i u Matricu vam dodje član koji je na Platina članstvu tj. krenuo je sa članstvom od 100 dolara, Vi ste Zaradili 2 dolara! To je Zarada bez obzira da li ste Osobno-lično upisali člana ili je došao forsirano od strane kompanije!
Također, pored svega navedenog postoji i 5 nivoa Dodatnog Profita iz fonda za Lidere. Te Zarade su bazirane na osnovu Osobnog-ličnog angažiranja a NE na osnovu tima!5% kompletnog kompanijskog Profita odlazi u STAR Bonus fond (star bonus pool). Jednak iznos je raspodjeljen u svaki bonus fond i podjeljen je među svim članovima na trenutnim nivoima kvalifikacije.
Rangiranje članova se obavlja na sljedeći način:

1 star lider ima 10 članova @ platinum level
2 star lider ima 20 članova @ platinum level 
3 star lider ima 30 članova @ platinum level
4 star lider ima 40 članova @ platinum level
5 star lider ima 59 članova @ platinum level

1% kompanijske Zarade Ide u Svaki pojedinačni STAR Fond. Ako ste Vi jedini 5 Star lider, dobiti će te 1% kompletnog kompanijskog prihoda samo za sebe!
Recimo da kompanija ostvari prihod od nekih 1 000 000 $ za cijeli Mjesec.
Tada će biti 10.000 $ u 5 Star Bonus fondu.
Ako ste Vi jedina osoba u tom trenutku sa 5 Star kvalifikacijom Dobi će te svih 10.000 dolara.. Da ne spominjem da bi kompanijski profit mogao biti, mnogo… mnogo Veci od Navedenog primjera !!!!!

  

       iGOBidWin – Penny Aukcije


Picture

Kao što sam već prethodno spomenuo, Prvi Profitni centar, od Ukupno 5 Najavljenih, je vezan za iGOBidWin aukcijski site na kojem se odvijaju peni aukcije (Panny auction).Šta su Panny Aukcije?
Aukcija slobodne licitacije, poznata i kao Peni aukcija – Mikro aukcija – je tip aukcije gdje učesnici moraju da Plate Nepovratnu Sumu-Iznos Novca da bi Imali pravo da podignu ukupnu cijenu proizvoda na aukciji, za mali iznos. Kada Vrijeme Istekne, posljednji učesnik koji je licitirao Plaća i konačnu cijenu proizvoda, koja je obično Višestruko Niža od Maloprodajne cijene.
Postavljač Aukcije Dobiva Prihod od konačne prodaje, kao i male nepovratne sume Svih koji su učestvovali u licitaciji.

Kako to funkcionira?
Učesnici Plaćaju određeni iznos da bi uzeli poene za licitaciju (žetone). Svaki poen ili žeton Diže Cijenu proizvoda za fiksni i određeni iznos (i često produžava vrijeme trajanja aukcije za par sekundi). Ovo je igra nadmudrivanja: svaki poen snižava popust koji se ostvaruje, i posljednji učesnik koji odluči da izlicitira i snizi nivo uštede pobeđuje.

I dalje mi nije jasno!
Evo primjera: Recimo da neki proizvod košta 1.000 Eur u maloprodaji (u obližnjoj trgovini). Na Početku Aukcije Cijena proizvoda je 1,ooEur ! Neka, recimo, 5 učesnika koji nude na aukciji otkupe po 100 poena tj. žetona za licitaciju u vrednosti od 100 Eura. Automatski, ponuđač je dobio 500 Eura od prodaje poena. U međusobnom okršaju učesnici aukcije će dizati cijenu proizvoda za 1 Eur pri tome Trošeći Jedan poen da bi to učinili (i naravno tako se postaviti na mijesto vodećeg u aukciji). Recimo da su Svi Istrošili poene u toku aukcije (mada je to u stvarnosti malo vijerovatno), onda bi konačna cijena proizvoda bila 500 Eura

Matematika je dakle jasna:
- Prodavac je uspio da proda proizvod za 1.000 Eur (500 Eura od cijene na aukciji + 5 puta po 100 poena).
- Jedan kupac je bio spreman da najviše riskira i dobio je prozvod za 100 poena (100 Eura) + konačna cijena proizvoda od 500 Eura. Ukupno 600 Eura za proizvod koji bi koštao 1.000 Eura. Dakle za 60% od maloprodajne cene!
- Ostala 4 kupca su izgubili na aukciji, pritom trošeći po 100 poena (100 Eur-a).
Također je lako zamisliti da će na aukciji za neki atraktivan proizvod biti mnogo mnogo više onih koji licitiraju od samo 5 učesnika koje smo naveli kao primjer. Samim time i ukupna krajnja cijena prodatog proizvoda može da dosegne na desetine i stotine puta veći profit za vlasnika sita u usporedbi sa realnom maloprodajnom cijenom…Detaljnije o procesu licitiranja:
Poeni obično vrede između 0.10 USD i 1.50 GBP u zavisnosti od sita i reda veličine broja poena koji se mogu nabaviti. Svaki poen diže cijenu proizvoda za neki fiksni iznos (0.01 USD ili 0.01 GBP) i produžava trajanje aukcije za par sekundi.

Picture

E sada, postavlja se pitanje, zašto bi sve gore navedeno nas interesiralo i kako da mi ostvarimo korist od svega toga, iako većina nas ne želi direktno da učestvuje sa ponudama na aukcijama?! Iz opisa panny aukcija u textu iznad ste mogli jasno uočiti da vlasnik sita tj. prodavac za ponuđeni predmet ostvaruje ponekada i deseterostruku pa čak i stostruko veću vrednost od realne cijene licitiranog predmeta. Krajnji korisnik tj. pobijednik na aukciji kupi predmet ponekad i za 90% manju cijenu od maloprodajne ali prodavac na kraju aukcije ipak ostvaruje značajno veću cijenu nego što je realna vrednost predmeta…Iz jasno vidne razlike u cijeni prodatog predmeta, stvara se Ogroman Novčani priljev i kapital za vlasnike aukcijskih sitova. Kapital sakupljen od razlike realne vrijednosti predmeta pa do višestruko uvećene vrijednosti prilikom licitacije, kompanija isplaćuje svojim aktivnim članovima u vidu Pasivnih Zarada… Na taj način kompanija vrši promociju i privlači sve veći broj korisnika i članova… Dakle, cijeli poslovni koncep i način ostvarenja prihoda za kompaniju i za nas korisnike sa druge strane je veoma jednostavan. Da vidimo kako to i u praksi funkcionira … 

MyTurnOnTop – iGOBidWin

Picture

Pristupanje aktivnom članstvu se ostvaruje kupovinom jednog od nekoliko ponuđenih ulaznih paketa : Tin, Coper, Silver, Gold i Platinum…Svaki od navedenih članskih paketa u sebi sadrži određenu količinu žetona za bidovanje (bid tokens) koji mogu da se koriste za učestvovanje na Panny aukciji za kupovinu nekih od Visoko kvalitetnih proizvoda kao što su npr. Čisto Zlato ili srebro, iPad-ovi, razna elektronika, nakit itd.. Oni koji ne žele da učestvuju u bidovanju na aukcijama, oni svoje žetone mogu da poklanjaju u promotivne svrhe i na taj način ostvaruju dodatnu zaradu. Kompanija je formirala i “Marketing Machine” kojoj platimo 5 žetona i ona umijesto nas obavlja Sav posao oko promocije i nudjenja naših žetona, tako da nemamo potrebu ni taj dio posla da radimo, ako to ne želimo!Kada smo odabrali svoj članski paket sav dalji posao je da svaka 72 sata čekamo Isplatu Zarada… Da, zaista je toliko Jednostavno. Svaka TRI dana kompanija vrši Isplate svojim članovima i to sljedećim danima u mjesecu:  1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25 i 28 svakog meseca. 
Zarade će biti podeljene na dva načina:
                                              1. Polovina se isplaćuje u kešu
                       2. Druga polovina se isplaćuje u bid žetonima

Keš zarada nam se Automatski Isplaćuje na naš online banking procesor koji se zove iPayFire (slično kao STP, PayPal, MoneyBookers ili AlertPay). Sa iPayFire procesora, novac dalje podižemo direktno na naše kreditne/debitne kartice… Druga polovina zarade u bid žetonima može dalje da se koristi na site-u iGOBidWin i da uvećava profit…

50% kompanijskog Profita se raspodeljuje prema GoGlobal Profit Pool kompenzacionom planu koji sam Detaljnije opisao pod tabom “Marketing Plan”. Svaki Aktivni član ostvaruje raspodelu dijela Profita kompanije u zavisnosti od svog članskog nivoa. Dodatno, svaki član koji odluči da promovira program, Zarađuje Dodatni profit od svakog novog člana u timu ili od kupca, za svaki bid žeton kojega utroše na iGOBidWin aukcijskom site-u …


IGoBidWin Affiliate Program

Picture

U nastavku ću detaljnije objasniti svaki članski paket ponaosob, njihove cijene i konkretan sadržaj. Želim da napomenem da NE treba da Vas zabrinjavaju cijene Mjesečnih paketa tj. članstava jer je prikazano da svako članstvo na Mjesečnom nivou Donosi u Pasivnim prihodima više nego što za njega plaćamo! TIN AFFILIATE članstvo – $10 Mjesečno
1. Dobiva se 10 Bid žetona za iGOBidWin aukcijski site

2. Automatsko učestvovanje u Spinfinity PowerPorofits raspodjeli Pasivnog Profita
3. 20% Maching Bonusa na Sve Direktno preporučene članove
Primer: Ako ste preporučili program  petorici Novih članova, dobivate po 20% za Svih 5 članova od njihovih  MyTurnOnTop Isplaćenih Zarada – svakih 72 sata! 
 
COPPER članstvo – $25 Mjesečno

1. Dobiva se 25 Bid žetona za iGOBidWin aukcijski site
2. Automatsko učestvovanje u Spinfinity PowerPorofits raspodjeli Pasivnog profita
3. 25% Isplata od Vaše MyTurnOnTop zarade
4. Dobiva se 10 profit share poena za svaki bid korišten na site-u, bilo da sami koristimo, kupci ili direktni afilieiti koje smo preporučili…

5. 20% Maching bonusa na sve članove u prve dvije dubine
Primer: Ako ste preporučili program  petorici novih članova a tih petoro je preporučilo po još petoro (ukupno 25 u drugoj liniji), dobivate po 20% za svih 25 članova iz druge linije od njihovih MyTurnOnTop isplaćenih zarada – svakih 72 sataSILVER članstvo – $50 Mjesečno
1. Dobiva se 50 bid žetona za iGOBidWin aukcijski site
2. Dobiva Sve što Dobiva i Copper član, plus
3. 50% isplata od Vaše MyTurnOnTop zarade
4. 20% Maching bonusa na sve članove u prve TRI dubine
Primer: Ako ste preporučili program  petorici Novih članova a tih petoro je preporučilo po još petoro (ukupno 25 u drugoj liniji) i tih 25 je preporučilo po još 5 članova (ukupno 125 u trećoj dubini), dobivate po Nevjerovatnih 20% za svih 125 članova iz Treće linije od njihovih MyTurnOnTop Isplaćenih zarada – svakih 72 sata GOLD članstvo – $75 Mjesečno
1. Dobiva se 75 bid žetona za iGOBidWin aukcijski site
2. Dobiva Sve što dobiva i Silver član, Plus
3. 75% isplata od Vaše MyTurnOnTop zarade
4. 20% Maching bonusa na sve članove u prve Četri dubine
Primer: Ako ste preporučili program  petorici Novih članova a tih petoro je preporučilo po još petoro (ukupno 25 u drugoj liniji) i tih 25 je preporučilo po još 5 članova (ukupno 125 u trećoj dubini) i tih 125 je preporučilo po još 5 (ukupno 625 čanova u četvrtoj dubini), dobivate po Nevjerovatnih 20% za svih 625 članova iz Četvrte linije od njihovih MyTurnOnTop isplaćenih zarada – svakih 72 sata. WOW!PLATINUM članstvo – $100 Mjesečno
1. Dobiva se 100 bid žetona za iGOBidWin aukcijski site
2. Dobiva Sve što dobiva i Gold član, Plus
3. 100% isplata od Vaše MyTurnOnTop zarade
4. 20% Maching bonusa na sve članove u prvih Pet dubina
Primer: Ako ste preporučili program  petorici Novih članova a tih petoro je preporučilo po još petoro (ukupno 25 u drugoj liniji) i tih 25 je preporučilo po još 5 članova (ukupno 125 u trećoj dubini) i tih 125 je preporučilo po još 5 (ukupno 625 čanova u četvrtoj dubini) i tih 625 članova je preporučilo po još 5 članova (ukupno 3125 članova u Petoj dubini), dobivate po Nevjerovatnih 20% za Svih 3125 članova iz Pete linije od njihovih MyTurnOnTop Isplaćenih zarada – svakih 72 sata. WOW, WOW, WOW!!!! Niže na slikama je Tabelarno prikazano članstvo i Sadržaj Paketa prema statusima i kompenzacionim planovima:

Picture
Picture

PictureFREE – POTPUNO BESPLATNA REGISTRACIJA

www.ultimatepowerprofits.com/exprofits

No comments:

Post a Comment