Sunday, 2 September 2012

JustBeen Paid Postaje ProfitClicking

JustBeen Paid Postaje
ProfitClicking 

JUST BEEN PAID – JSS TRIPLER

Kako Puniti i Koristiti Matrix PRAVILNOUZMITE POKLON OD 10$

DNEVNA ZARADA 2%

SA ISTIM ULOGOM TRI VRSTE ZARADE
NEMA MJESEČNIH PRETPLATA !!!!!

DOKAZI O ISPLATAMA

                         12 34 5 6 7 8 9 1o 11 121314

Registrirajte se POTPUNO BESPLATNO na:  http://adv.justbeenpaid.com/?r=dvideko2
za Registraciju ce Vam mozda trebati  Gmail – Email nalog. Nekada nece da  prihvate druge, kao sto su Hotmail, Yahoo itd… Pokusajte sa Vasim E-mailom, ako Vam ne stize konfirmacijski E-mail, onda Otvorite Besplatno G-mail  i upotrebite njega za Registraciju. Besplatno ga mozete otvoriti klikom na: Otvaranje Gmail e-mail naloga (Ovo je e-mail  nalog koji se inace preporucuje da se  koristi, posto se pokazao kao  najsigurniji za sada, ako ga jos uvijek  nemate, korisno je da ga napravite)
Kada se registrirate javite se na mail -genezisvd@gmail.com -da vam pošaljem uputstva za najbolju zaradu…
Odmah nakon toga Dobijate od Kompanije 10$ koje mozete da Ulozite u  kupovinu pozicije
nakon toga dobivate 2% DNEVNO od tih 10$ … kada vam se skupi dovoljno  novca u vasoj kasici, opet kupite novu  poziciju, i onda se naravno vas budzet  uvecava .. vi mozete i da kupite ove     pozicije… ali ja mislim da je  sigurnije da ucinite ovako kao ja za pocetak… Registrirajte se POTPUNO Besplatno, i onda  pozovite Vase prijatelje da ucine isto  ovo… SVAKO SADA DOBIVA po 10$ sa kojima moze da pocne da radi… Veoma  interesantno… ja sam ovo uradio, a Vi kako hocete… sve u svemu proces Registracije traje samo 5 minuta… Ovaj Poklon od 10$ Nece vjecno trajati     – Zato Pozurite …
Ako  zelite da mi se pridruzite, potrebno je  samo da se Registrirate i da Aktivirate  tu vasu poziciju sto vam POKLONI kompanija…
Cijeli proces REGISTRACIJE imate na VIDEU koji traje 5 minuta…
Jos jednom napominjem, REGISTRACIJA JE  POTPUNO BESPLATNA… nemojte da KUPUJETE pozicije, samo aktivirajte tih 10$ sto dobijete od  kompanije, i dajte Vas link Vasim     prijateljima,…  ili ako zelite da ulozite, onda ulozite za 4 pozicije na pocetku (znaci to  je 40$)… ipak hocemo da igramo na sigurnu  loptu… pa ako vec daju taj novac zasto da  ga ne uzmemo… i osnujemo svoj mali  biznis… sve u svemu nasao sam mnogo ljudi     da rade ovaj posao, i dobivaju MNOGO novca  od ovoga… zaradjuju DNEVNO po par stotina  $ ali naravno, Oni su kupovali ove pozicije i  ulagali vece sume novca…  ici cu na sigurnu  loptu, kupiti cu jos samo PAR DODATNIH Pozicija(10) za pocetak i polako. Onda cu  od Zarade da  kupujemo nove pozicije, …. Kada se SAMI Uvjerite da Ovo SUPER Funkcionira, na Vama je samima kako zelite raditi i koliko zelite uloziti. Cim VECI Ulog VECA ZARADA.
Da napomenem jos jednom Registracija  je POTPUNO BESPLATNA… a ima potencijala da  donese Veliku Zaradu, a posto kompanija  momentalno daje POKLON 10$ sa kojima     mozete odmah da pocnete da Zaradjujete,  iskoristite to…zasto ne?
Kolika je Zarada?
Ako ste besplatan korisnik, posto naravno  ima mogucnost da se unaprijedi nalog, naravno mogucnost zarade je onda veca, ali moze i  ovako da se zaradi, znaci ovako:
Dobijate 0.25 od svake pozicije koju  kupite Svaki Dan
Dobijate 10% od svake pozicije koju kupe Vasi direktni clanovi, znaci 1$
Dobijate 5% od svake pozicije koju  kupe saradnici vasih Direktnih, 0,50$
znaci imamo mali matrix… 2 dubine
Mozete Imati Neogranicen broj  clanova
Svaka Pozicija vrijedi 10$
Jedan korisnik moze imati ukupno 25 000 pozicija to je trenutno limit
Ja preporucujem da slobodno uplatite  ako imate 10$ i kupite po jos jednu  poziciju, mnogo lakse cete osjetiti  zaradu, a nije neki ulog… znaci  uplatite samo jednom 10$ ako imate…  a ni ne morate posto od Kompanije Dobijete 10$ kada se Registrirate …
Važni savjeti
Mozete imati SAMO JEDAN NALOG…  nemojte se registrirati vise puta… BANOVACE VAS i Iskljuciti ce Vam sve naloge…
Ako ste se Registrirali, obavezno se  prijavite na JSS TRIPLER, znaci prvo  pravite: Just Been Payed nalog,  i onda je potrebno da kliknete na: JSS  TRIPLER, kako bi podesili da Vam donosi 2% od tih pozicija..
Potreban Vam je AlertPay Personal  Pro ili Business nalog. Ako nemate  AlertPay, Besplatno ga mozete Otvoriti  preko ovog linka: http://adf.ly/3iB3W
Slobodno preporucite i Vasim  prijateljima, Bespalatno je, i sto kazu. dok radi dobro je… Kad ne bude radilo, znacemo da nismo mnogo ulozili novca i  da smo probali i ovo… inace osnivac kompanije posluje na internetu od 1997. sto pokazuje da je iskusan i da zna kako  treba da se radi na ovaj nacin
Ovakvi programi cesto imaju RESTARTsto znaci da ce se sigurno to desavati  par puta godisnje, ali sa ovom  kompanijom je ovo najbezbolnije, posto 50% vasih JSS tripler pozicija se  pretvaraju u JSS pozicije, i onda tamo  nastavljate da dobijate zaradu… i onda opet mozete da od te zarade kupite JSS Tripler pozicije… mozda je malo  konfuzno sada na pocetku.
JSS? JSS TRIPLER? JUST BEEN PAYED? JSS  OVO ONO? ali je jednostavno… SVE JE TO  JEDNA KOMPANIJA… poanta je samo kupiti  nekoliko tih pozicija. preporuciti na nekoliko osoba, da ucine isto, ali ovo  nije obavezno i onda samo cekati i  kupovati nove pozicije od novca koji se  zaradi… znaci ovdje definitivno mozete Zaradi ako i nikoga ne uclanite… samo mozete kupiti ove pozicije i zaradjivati…bez i jedne preporuke…
REGISTRIRAJTE SE POTPUNO BESPLATNO
http://adv.justbeenpaid.com/?r=dvideko2&s=splash1

DODATNO UPUSTVO ZA VECU I BOLJU ZARADU
Kako Cim VISE I Bolje ZARADITI  – OSNOVNO O ULAGANJU:
Najmanji iznos koji mozete uloziti je 10 $.
Sa tih 10,00$ (Deset Dolara) Kupujete tzv. - POZICIJU
Ta Pozicija je Aktivna (ciklira) 75 dana i donosi 15,00$ dolara na kraju njene Aktivnosti (cikliranja). Vaša Zarada za 75 dana je 150 % (uplatili ste 10$ a dobili ste 15 $ po Svakoj POZICIJI).
Naravno, kupovinom samo Jedne pozicije ne cinimo neko “Hrabro djelo”,pa preporučam da se kupe barem jos ČETIRI Pozicije (40 $) za pocetak, jer tada ce Dnevna Zarada Iznositi 0,8 $, a za 75 dana zarada je 60,00 $ Plus 15,00$ od Pozicije koju ste dobili od Kompanije.
Važno je napomenuti da svakodnevni Profit ide na Vas racun u sistemu (JSS-Tripler Balance).
Za 13 dana (na uloženih 40) dobivate na račun 10,4 $.Tada možete kupiti još jednu poziciju i sljedeci dan je vas dnevni profit 1,0$ Dnevno.
Za deset dana mozete kupiti jos jednu poziciju, itd…
Na taj nacin povecava se Vas Dnevni Profit.
Tko zeli, kad se SAM Uvjeri da System SUPER Funkcionira – Kupiti PUNO Vise Pozicija, jer je u tom slucaju i ZARADA PUNO VEĆA – Sami ste svoj GAZDA !!!!!
Taj postupak na engleskom se naziva Compound (SPAJANJE).
Kako Bolje , Brze I Više Zaradjivati:
Jako je Jednostavno, ja sam Prvo uloziotih 10$ POKLONA , sto sam Dobio od Firme, i onda sam sljedecidan se ulogirao da provjerim da li sam stvarno Dobio ZARADU tih 0,20$ zatih 10$ uloga koje sam dobio od Komapnije …. Kada sam se uvjerio da System Funkcionira, ODMAH  sam DOKUPIO jos 10 NOVIH Pozicija i sada Zaradujem 2$ DNEVNO. Znaci za 5 dana Moja Zarada ce Iznositi 10$ i ondacu opet kupiti novu poziciju itd.
Tko ŽELI  PUNO Vise Zaradjivati Moze I PUNO Vise Uloziti.
Moja Osobna-licna strategija je da SVU Zaradu u JSSTripleru za sada Reinvestiram – Ponovno Ulozim u NOVE Pozicije,
ZARADA OD REFERALA – DODATNA EXTRA ZARADA:
Sponzorirate Jednog Clana, on kupi npr. Jednu Poziciju, Vi Zaradite DODATNIH – 1,00$.
Vas Referal sponzorira jos jednog Novoga clana – ON Zaradi 1,00$ a Vi Zaradite – 0.50$
Jednostavno!  U ovaj program mozete pozvati bilo koga jer svi zaraduju sa JSS Tripler!
JSS Tripler je dobitni program za SVE!
Možete provjeriti na YouTubu koliko ima dokaza o zaradi i isplatama, gdje ljudi DNEVNO vec zaraduju po Par Stotina DOLARA $ .
Ja se vec par godina bavim internet marketingom i nikada do sada nisam video JEDNOSTAVNIJI I PROFITABILNIJI SISTEM ZA ZARADU – Pod Uvijetom da je i SIGURAN !!!!!
JustBeenPaid je u top 1000 web stranica na svijetu, što znaći da sistem funkcionira, i da isplaćuje jer se vidi kontinuirani rast mjesecima. Alexa.com JustBeenPaid 
Top 607 web stranica:
Stranica-SAIT sa KORISNIM LINKOVIMA
http://tripler.justbeenpaid.com/howtobuy.htm
JSS3 – Howto Buy Positions.mp4  –  VIDEO UPUSTVO
http://static.justbeenpaid.com/movies/JSS3_-_How_to_Buy_Positions.mp4
GuideToFundingYourJssAccount.pdf – PUNJENJE Racuna i Kupovina NOVIH POZICIJA
http://static.justbeenpaid.com/pdf/GuideToFundingYourJssAccount.pdf
GuideToWithdrawingJssFunds.pdf – Kako Napraviti ISPLATU
http://static.justbeenpaid.com/pdf/GuideToWithdrawingJssFunds.pdf
Za DODATNA PITANJA I ODGOVORE
KONTAKTIRAJTE IH DIREKTNO:

FORUM na NAŠEM JEZIKU


No comments:

Post a Comment